Proiectul MiscamBacaul a luat nastere ca viziune si idee in anul "Bacau Capitala Tineretului din Romania" si se pliaza de asemenea pe strategiile de tineret atat ale municipiului, dar si a judetului Bacau. 

Nevoia a aparut in urma unui proiect de mentorat patronat in Romania de Casa Regala a Romaniei, in urma caruia tinerii din Bacau desi erau incurajati sa se apuce de un sport care le place s-au confruntat cu problema lipsei informatiilor despre cluburi, antrenori ,date de contact sau alte informatii in general. 

Am inceput incet si timid in 2018 sa incercam sa ajutam cateva cluburi si sa sustinem o serie de evenimente locale prin fotografii si postari pe paginile personale, iar in 2019 ne-am propus sa facem un pas mai departe si sa cautam resurse pentru a putea construi o platforma si un site pe care orice antrenor sa isi poata crea si administra o pagina a clubului pe care il reprezinta. 

Proiectul a primit o parte din finantarea necesara prin apelul de fonduri nerambursabile deschis de Primaria Bacau in baza legii 350. 

Dupa multa munca, dupa provocari ridicate de furnizori neseriosi si dupa ce ne-am lovit de multe provocari logistice, sociale si de mentalitate, am reusit sa punem la punct acest site. 

Vom continua sa il upgradam si sa il imbunatatim in masura resurselor de timp si financiare pe care le putem strange, dar asta o putem face doar cu ajutorul dumenavoastra. 

Va rugam sa ne contactati si sa ne anuntati daca stiti, cunoasteti sau practicati sporturi intr-un club, asociatie sau sala de sport, grup formal sau informal care nu se regasesc inca pe site. 

Spuneti-le de site si daca vor considera ca ii ajuta sa se inscrie, ii vom ajuta bucurosi cu materiale media, promovare si suport tehnic daca este nevoie :)

Speram astfel ca platforma sa reuneasca, in timp, cat mai multe cluburi, activitati, grupuri din Bacau care fac, incurajeaza sau promoveasa sportul, miscarea si sanatatea in randul tinerilor si a oamenilor din Bacau. 

Dragi parinti, speram ca prin aceste informatii sa va fie mai usor de ales si de consultat optiunile de miscare pe care le puteti prezenta tinerilor. 

Dragi tineri, va incurajam sa cautati, sa incercati, sa explorati, sa sunati si sa incercati "pe pielea voastra" orice activitate va place si va face cu ochiul :) Merita! 

Spor(t) in toate, 

Echipa MiscamBacaul.ro

 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…