Echipa sportiva de amatori si iubitori ai bicicletei, traseelor mountainbike, enduro si downhill!
Read More
Despre Primul club de Mountain Bike amator din Bacau.   Membri Membri Fondatori Romeo Cosa, Marius Rebegea, Bogdan Alecu, Alex Panaite.
Read More
Clubul ce ciclism infiintat de campionul national Bogdan Duca va asteapta sa va inscrieti copiii pentru a invata nu doar cum sa mearga pe bicicleta, ci si cum sa-ti dezvolte personalitatea si sa devina adevarati campioni in toate domeniile vietii lor! Mentalitatea si caracterul unui campion nu se nasc, se formeaza. Disciplina, munca, dorinta de a trage de tine la propriu si la figurat vin la pachet cu o edicatie si un mindset de campion, oricare ar fi domeniul vietii la care facem referire.  Bogdan isi doreste sa inspire si sa insufle si tinerilor de astazi dorinta de a fi proprii lor campioni!  
Read More
Tagged under
Ne-am propus sa intampinam fiecare iubitor de sport outdoor, schior sau ciclist, cu o multitudine de produse, servicii si bineinteles, daca are nevoie de sfaturi specializate.
Read More
Asociația Club Interfast este unul dintre putinele cluburi bacauane care ofera cursuri de badminton.
Read More
Tagged under
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…