Rate this item
(0 votes)
0
Asociația Sportivă Atletico Junior Bacău este o organizație non profit care urmărește educarea și dezvoltarea la nivel juvenil prin intermediul sportului.
Read More
Tagged under
Rate this item
(1 Vote)
0
Deschiderea si indrumarea tinerilor spre orice forma de actiune organizata in scopul imbunatatirii conditiilor necesare integrarii socio-profesionale conform necesitatilor si aspiraţiilor acestora.
Read More
Rate this item
(0 votes)
0
Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea! Clubul de baschet Magicball Bacau, condus de lector universitar doctor Catalin Ciocan, este reflectia unei cariere acumulate ca jucator profesionist si antrenor. Pasiunea pentru baschet si dragostea pentru copii se regasesc in programele de antrenament, special concepute pentru acestia.
Read More
Rate this item
(3 votes)
0
Club sportiv de dans Adamas te invita sa dansezi ca un profesionist! Oferim cursuri de dans indiferent de experienta anterioara. Antrenorii si instructorii nostri sunt dedicati si priceputi. Ei vor reusi sa atraga copiii, dar si adultii, sa faca miscare, facand o activitate distractiva.
Read More
Rate this item
(0 votes)
0
Sectia de Street Dance a Academiei de dans Adamas va invita sa incercati acest stil de dans electrizant, modern si entuziasmant! Coregrafii, antrenamente, pregatiri pentru baluri si eveniemente.
Read More
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…