Scoala de baschet Magicball Featured

Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea! Clubul de baschet Magicball Bacau, condus de lector universitar doctor Catalin Ciocan, este reflectia unei cariere acumulate ca jucator profesionist si antrenor. Pasiunea pentru baschet si dragostea pentru copii se regasesc in programele de antrenament, special concepute pentru acestia.
Prin pasiune si daruire, dl profesor Catalin Ciocan se “joaca serios” pentru a coordona si desfasura cele mai interesante si inedite antrenamente. Magicball creeaza si incurajeaza spiritul pozitiv si ofera un model de viata bazat pe baschet, dar nu incearca sa-l impuna ca pe unicul stil de viata. Unul dintre mesajele esentiale Magicball, special pentru copii, este ca baschetul, ca si preocupare este extrem de folositor in formarea unei personalitati complexe. “Aici nu cautam sa facem performanta, ci sa atragem copiii sa faca sport, sa iti impuna un mod de viata sanatos, sa se dezvolte armonios din punct de vedere fizic, sa relationeze si sa prinda curaj in fortele proprii. Ne propunem o Educatie prin Sport ” a declarat domnul profesor. “ Avem copii impartiti in trei grupe de varsta: babybaschet (incepand cu varsta de 5 ani), minibaschet si juniori (pana la varsta de 12-13 ani), in care sunt inscrisi elevi din diferite scoli din Bacau, cu 12 antrenamente pe luna” a mai adaugat profesorul Catalin Ciocan. “Asteptam sa vina la sala cat mai multi copii care vor sa practice acest sport. Ne gasesc in Bacau, la Scoala „Alexandru cel Bun” (fosta scoala nr 5) – luni, miercuri si vineri intre orele 16-19, iar la Scoala nr. 10 – marti, joi orele 16-19. Oferim posibilitatea copiilor neinscrisi sa participe la unul dintre antrenamentele noastre, iar ulterior sa se inscrie, in cazul in care au fost atrasi de ambientul si atmosfera din sala” a declarat domnul profesor. Ne jucam, ne distram, ne imprietenim, facem sport! Te asteptam cu drag la sala!

Additional Info

  • Antrenor: Ciocan Catalin
  • Telefon: 0745 881 399
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Read 161 times Last modified on Tuesday, 14 July 2020 19:39
MiscamBacaul

About:

More in this category: STEP - Surf The Earth Project »
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…