Centrul Regional de Ecologie Bacau este o organizatie neguvernamentala infiintata in anul 2002. CRE Bacau s-a nascut din dorinta membrilor de a reduce impactul negativ asupra naturii salbatice din zona de lunca a raurilor Bistrita si Siret. In 15 ani de activitate ne-am implicat in derularea de campanii educationale si de informare, in atragerea tinerilor spre activitati recreativ-sportive in natura si am incercat sa fim cat mai prezenti in teren in vederea combaterii problemelor de mediu specifice zonelor de lunca.
Read More
Rate this item
(0 votes)

Additional Info

  • Adresa Aleea Ghioceilor nr. 12
  • Telefon 0234 545 767
  • Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Rate this item
(0 votes)
Asociația Sportivă Atletico Junior Bacău este o organizație non profit care urmărește educarea și dezvoltarea la nivel juvenil prin intermediul sportului.
Read More
Tagged under
Echipa sportiva de amatori si iubitori ai bicicletei, traseelor mountainbike, enduro si downhill!
Read More
Rate this item
(1 Vote)
Deschiderea si indrumarea tinerilor spre orice forma de actiune organizata in scopul imbunatatirii conditiilor necesare integrarii socio-profesionale conform necesitatilor si aspiraţiilor acestora.
Read More
Rate this item
(0 votes)
Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea! Clubul de baschet Magicball Bacau, condus de lector universitar doctor Catalin Ciocan, este reflectia unei cariere acumulate ca jucator profesionist si antrenor. Pasiunea pentru baschet si dragostea pentru copii se regasesc in programele de antrenament, special concepute pentru acestia.
Read More
Despre Primul club de Mountain Bike amator din Bacau.   Membri Membri Fondatori Romeo Cosa, Marius Rebegea, Bogdan Alecu, Alex Panaite.
Read More
Let's trip este un proiect creat de tineri entuziasti ai calatoriilor si expeditiilor, tineri care vor sa-si impartaseasca si sa-si povesteasca pasiunea si experienta de descoperire a lumii.
Read More
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…