Teambuilding Evolutiv Featured

Ca oameni EVOLUTIV ne-am construit, adaptat si imbunatatit continuu abordarea cu care plecam la drum in demersurile de team building. Si asta de peste 20 de ani.
Pentru ca nevoile, obiectivele, cultura si tiparele organizationale ale fiecarui client in parte reprezinta baza de la care plecam atunci cand echipa noastra face design-ul programului de team building. Transformam astfel simpla livrare a unor activitati sau mesaje intr-o experienta, deopotriva individuala cat si de echipa, din care participantii talcuiesc, dincolo de rasete, distractie si voie buna, “aha-urile” si lectiile pe care sa le ia cu ei acasa si, pe care, sa le concretizeze in mediul organizational. Principalul obiectiv al activitatilor si workshop-urilor EVOLUTIV este acela de a genera un fundament si o structura pe baza carora participantii sa poata construi mai departe in organizatia, echipa sau familia lor. Este credinta noastra ferma ca interventiile de team building isi pot maximiza valoarea atunci cand ele sunt urmate sau insotite de interventii specifice si relevante de training, adaptate contextului de business specific si profilului echipei.  Caci masura oricarei echipe este, pana la urma, masura muncii in echipa. A colaborarii si a sinergiei eforturilor individuale catre un scop comun. Teamwork (Lucrul in echipa) inseamna capacitatea de a forma si de a contribui la succesul oricarei echipe din care faci parte, fie ea echipa de zi cu zi, sau echipe formate prin actiuni de colaborare. Pentru ca flexibilitatea si customizarea programelor si evenimentelor de team building sunt valorile de la care plecam, design-ul fiecarei internentii, worshop, bootcamp sau eveniment este unic.    
Read 125 times Last modified on Tuesday, 14 July 2020 19:21
MiscamBacaul

About:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…