Asociatia Sportiva Atletico Junior Bacau Featured

Asociația Sportivă Atletico Junior Bacău este o organizație non profit care urmărește educarea și dezvoltarea la nivel juvenil prin intermediul sportului.
Obiectivul principal al asociației noastre este acela de a contribui la educarea și dezvoltarea corespunzătoare a școlarilor și preșcolarilor, și a formării de caractere, ofrerind cel mai bun start în vederea practicării fotbalului. Prin sport copiii descoperă bucuria de a se juca, își dezvoltă autonomia, calități pozitive ca: imaginația, lucrul în echipă, stima de sine și stima față de aproapele său, motivația, dorinta de autodepășire, dar și abilitatea de a se confrunta și de a depăși dificultățile,timiditatea, teama sau neprevăzutul. Personalul nostru utilizează cele mai noi metode de antrenament, în spirit ludic și monitorizează permanent copiii, pentru ca totul să se desfșoare în mod spontan și plin de distracție. — „CEA MAI EFICIENTĂ EDUCAȚIE PENTRU UN COPIL CONSTĂ ÎN JOACA LUI CU LUCRURI FRUMOASE”

Additional Info

  • Telefon: 0753 410 535
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Read 156 times Last modified on Tuesday, 14 July 2020 20:42
MiscamBacaul

About:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…