Academia de dans Adamas Featured

Club sportiv de dans Adamas te invita sa dansezi ca un profesionist! Oferim cursuri de dans indiferent de experienta anterioara. Antrenorii si instructorii nostri sunt dedicati si priceputi. Ei vor reusi sa atraga copiii, dar si adultii, sa faca miscare, facand o activitate distractiva.
Despre Noi Clubul a luat fiinta in primavara lui 2008, cand Romeo Tanasa si Camelia Ciocan i-au pus bazele. Pe atunci, eram cunoscuti sub numele de Dance Energy, dansam intr-o sala mica si aveam doar 3 grupe. Dupa doar cateva luni, au urcat pe scena zeci de copii pregatiti de Romeo si au dansat la primul nostru spectacol de Craciun. Spectacolul a devenit traditie si nu lipseste in niciun an. De la an la an am crescut si ne-am mutat intr-o sala mai mare, iar langa aceasta am deschis-o si pe a doua. Familia este mai mare, iar copiii, mult mai numerosi, sunt pregatiti cu drag de mai multi instructori si antrenori. In februarie 2012, denumirea clubului s-a schimbat in „Adamas”. Iar la sfarsitul lunii septembrie 2014 am deschis inca o sala, cea mai mare sala de dans din Bacau: Academia de Dans Adamas, vechea locatie devenind Adamas Dance Studio. In primavara anului 2015, inca o sala a fost inaugurata in cadrul Academiei.

Additional Info

  • Adresa: La Cora, etajul 1, intrare prin incinta magazinului.
  • Antrenor: Romeo Tanasa, Camelia Tanasa
  • Telefon: 0334 405 885
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Read 193 times Last modified on Tuesday, 14 July 2020 12:26
MiscamBacaul

About:

More in this category: Street/ Urban Dance Classes »
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…