QFitt

1400 mp, suprafata totala a salii, zona dedicata de cardio, aerobic, forta, crossfit. Serviciile complete mai includ: kangoo, masaj, sauna, solar, etc.
Cauti sala de fitness din Bacau care sa poata sa-ti ofere cele mai noi concepte si tehnologii in materie de fitness? Atunci trebuie sa incerci Q FITT. Iti propunem un loc plin de viata in care sa te antrenezi si unde ai la dispozitie aparate profesionale, de calitate. La sala de fitness Q FITT Bacau gasesti: echipamente TechnoGym, biciclete Schwimm sau pista de alergat interioara si multe altele.Echipa noastra o sa-ti ofere servicii la cele mai inalte standarde, fiind mereu in pas cu trendurile internationale in materie de fitness. Astfel, poti sa incerci cu incredere clasele de fitness sau sa apelezi la unul dintre personal trainerii nostri, care o sa-ti pregateasca sesiuni de workout cool, gandite pentru copul tau si pentru rezultatele pe care le vrei.   Vrei un corp sanatos, frumos si gata pentru orice provocare? Q FITT este sala de fitness din Bacau unde inveti sa-ti depasesti limitele!          

Additional Info

  • Adresa: Magazin Cora, Etajul 1 Bacau
  • Telefon: 0742 273 273
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
MiscamBacaul

About:

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…